Тпактори в миналото и днес

На 11 юни ние присъстваха на Shakey Super Издърпайте управляван от Дърпане клуб Мидландс Трактор на Шекспир Country Raceway.

в Shakey Super Pull
Имахме голям ден, между дъжд, гледане на много шумни, много бързо, много силни и много Smokey трактори, състезаващи се в точки случай на АНТ – препоръчва забавно ден за следващата година. По време на една от

почивките Намерени линия на реколта трактори на дисплея, за да отстрани на палатката на бира и за щастие имах широкоъгълен обектив удобен за някои затвори изстрела.

 

следващо поколение с високо налягане / комън-рейл система за гориво The Cat доставя гориво в точния ред на „микро-залпове“ по време на всеки цикъл, предоставящи изключително ефективно изгаряне, каза производителят. Системи за управление по-ниска средна работна скорост на двигателя за намаляване на товари топлина и допълнителна икономия на гориво. двигателна система-празен изключване също пести гориво чрез премахване на излишната работа на празен ход.

В линията са няколко Forsdson му, на повсеместен и класически малък трактор от детството ми, а Blue Fordson открояваше amoungst тях, тъй като имаше ярко червено грил върху предната част. аз бях в състояние да получи удар точно след като е валяло с тъмните зловещи облаци във фонов режим, което дава Fordson трактора трудна промишлени фон. До това беше buitiful тъмночервен края на 1940 фелдмаршал. Отново доста малък трактор, но това изглеждаше по-мощен от FORDSON но то не е било resotred да шоурум състояние и макар чиста показва признаци на износване – което предпочитат в тежък работен машина, така или иначе. Последната картинка е на канарче жълто Catapillar трактор показва признаци на ръждясал дистрес trhough му се стопи боята. Тези реколта трактори изглеждаше далеч от mosters, които са били състезателни само на няколко ярда, но те споделят обща anscentry така че е добре да ги видите на шоуто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *